Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ!

Γνωρίζει κανείς ότι σήμερα υπήρξε συνάντηση του κου Παπανδρέου με "μέλη της ορθόδοξης και εβραϊκής κοινότητας"; Η μόνη Ελληνική σημοσίευση στο ίντερνετ είναι από το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων και είναι η εξής:

"Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με αντιπροσωπεία Ορθόδοξων κληρικών και Εβραίων ανωτάτων θρησκευτικών λειτουργών οι οποίοι συμμετέχουν στην Ζ' Ακαδημαϊκή Συνάντηση του Διμερούς Διαλόγου Ορθοδοξίας και Ιουδαϊσμού, που διοργανώνεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009. ΑΠΕ-ΜΠΕ"

Δε μας λέει τι είπαν, ποιοί ακριβώς ήταν και τί έκαναν!!! Μια δήλωση, ένα σχόλιο βρε αδερφέ!!! Το αθέμιτο δεν είναι η ίδια η συνάντηση που είναι χρέος του εκάστοτε πρωθυπουργου, αλλά το κατά το δυνατόν θάψιμο της είδησης για να μη γίνεται στο μυαλό του πολίτη ο συσχετισμός του Παπανδρέου με τους συγγενής του τους εβραίους, την πολύ άσχημη σχέση του με την Ελληνική θρησκεία αλλά και γενικότερα με κάθε θρησκεία.

Άλλη μία είδηση που θάφτηκε -όχι στον ίδιο βαθμό γιατί δε γινόταν- είναι οι δηλωσεις Γκρούεφσκι, πρωθυπουργού των Σκοπίων:



«Ελπίζω ότι η άλλη πλευρά θα επιδείξει, τη φορά αυτή, διάθεση για την επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας. Αν όντως επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα αυτό, θα το δούμε τον Δεκέμβριο. Σε περίπτωση, που ορθώσει εμπόδια, τότε αυτό θα αποτελούσε ένα σημάδι ότι στην ουσία δεν επιθυμεί να βρεθεί λύση»

Ποιά ήταν η απάντηση του υπουργου εξωτερικών Γ.Παπανδρέου;

ΚΑΜΙΑ!

Βλέπετε ο κος Παπανδρέου ήταν απασχολημένος, μιλούσε με τους Εβραίους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου