Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Γίνε πασόκος όσο ακόμα μπορείς!

Η πρωτοφανής κοροϊδία από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ προς τους 45.000 πολίτες και τις οικογένειές τους σύμφωνα με τα ΜΜΕ, δεν υπάρχει! Ναι βρε, το ΠΑΣΟΚ καταργεί άμεσα 45.000 θέσεις εργασίας τώρα που δεν έχει συγκροτημένη αντιπολίτευση και δεν έχει ακόμα φθαρεί στα μάτια των πολιτών. Αλλά επειδή δεν είναι ωραίο να αερολογούμε σαν τον Τζέφρι στις ομλίες του, ας μιλήσουν για μας οι αριθμοί:

Στις εκλογές του 2009 ψήφισαν 6.858.342 άτομα.
45000+ είναι οι κενές θέσεις εργασίας που θα αδειάσουν και θα καλυφθούν σύμφωνα με Πασοκικά κριτήρια.
45.000 διά 6.858.342 = 0.66% των ψηφοφόρων.

Άρα το Πασόκ απογοητεύει το 0.66% τιμορώντας τους που πίστεψαν ότι έχουν κάποιες ευκαιρίες και δεν χαραμίζουν απλά 2-3 χρόνια από τη ζωή τους κάνοντας δουλειές άλλων βολεμένων και ταυτόχρονα βολεύει και σιγουρεύει το 0.66% του ποσοστού του.

Το εκπληκτικό είναι ότι όλοι είμαστε πεισμένοι για την εντιμότητα και αποτελεσματικότητα του μέτρου! Μάλιστα λέμε ότι πρόκειται και για περικοπή δαπανών (http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=95224) τη στιγμή που για τα stage πλήρωνε η Ε.Ε., ενώ για τις νέες θέσεις θα πληρώνουμε εμείς! Αλλά το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι ακόμα και αν εμείς πληρώναμε τα stage, θα πληρώνουμε πλέον τους μόνιμους που θα πάρουν την θέση των απολυμένων. Που το βλέπουν λοιπόν το όφελος; Και όλα αυτά ενώ ακόμα όλα τα δελτία ειδήσεων αδιάκριτα πλέον παίζουν όλο το πρώτο 20λεπτο ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ! Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο η ΝΕΤ να παίζει απόσπασμα πασοκοδηλώσεων στο δελτίο του MEGA!!!
Γι'αυτό λοιπόν γίνετε όλοι πρασινοφρουροί τώρα που προλαβένετε, προτού ακόμα καταλάβουν ποιοι ακριβώς είναι οι δικοί τους! Αλλιώς τίμια δουλειά εντός εικοσαετίας δεν προβλέπεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου